Adressändring

Adressändring

Detta bör du tänka på när du flyttar

 1. Gör en flyttanmälan till Skatteverket. First things first. Gör en flyttanmälan till Skatteverket på deras hemsida så att du får rätt folkbokförings­adress.
 2. Adressändring. Gå in på Adressändrings hemsida och beställ enkelt det dem kallar ”adressändring och eftersändning”. Det går att göra gratis och funkar väldigt smidigt. Se till att göra detta så tidigt som möjligt för att undvika att den nya personen som flyttar in får dina fakturor och du istället får massa påminnelseavgifter. Klassisk huvudvärk!
 3. Köp en dörrskylt. Se till att köpa en dörrskylt hem så att posten hittar rätt. Det vore väl tråkigt om posten inte kom fram när du väl lyckats ändra din adress. Detta löser du enkelt och snabbt här på vår hemsida. Längst ner hittar du våra mest populära skyltar. Vi är Sveriges enklaste skyltbutik online. Gratis leverans hem och du får den i din brevlåda redan inom några dagar.
 4. Glöm inte att beställa en ingen reklam-tack skylt. Life-hack deluxe! Om du inte är sugen på att gå 348 vändor ner till pappersåtervinningen kommande år så är ett bra tips att lägga 60 kr på en ingen reklam eller gratistidningar tack skylt. Ja, du kanske noterade att vi även har skrivit med gratistidningar? Det är faktist så att det inte räcker med att skriva ingen reklam. Då kommer du få massa tidningar istället..!
 5. Glöm inte att säga upp elavtal och bredband i god tid.Detta är en klassiker. Nästan alla Larm, Bredband och Elleverantörer har 3 månaders uppsägningstid. Se till att säga upp detta i tid så att du inte betalar för månader då du inte bor där!
 6. Byt adress på din hemförsäkring. Sist men inte minst. Nu går vi in på smådetaljerna.. Du kommer troligtvis tacka dig själv när skadan sker och du inte behöver sitta och diskutera huruvida dina hemförsäkring är listad på din adress eller inte.

Här kan du välja en dörrskylt som passar dig. Med några knapptryck är den hemma i din brevlåda.

 • Dörrskylt
  Klassisk dörrskylt
  499kr
 • stilren dörrskylt i mässing
  Stilren dörrskylt Large
  499kr
 • Ingen Reklam Tack
  Ingen reklam tack
  59kr
 • Stilren dörrskylt mässing
  Stilren dörrskylt Small
  499kr
 • kurvig dörrskylt i mässing
  Kurvig dörrskylt
  499kr
 • Produkter på rea
  Larmdekal Övervakning TV video bevakning
  Skylt Kamera Vinyl 10x15cm (A6)
  32kr
 • Larmdekal - NookBox Mått: 47x73 mm
  Larmdekal – NookBox Mått: 47×73 mm
  39kr
 • Dekal Kameraövervakning (A5) 148x210mm
  Dekal Kameraövervakning (A5) 148x210mm
  69kr
 • Dörrskylt
  Klassisk Skylt utan gravyr
  299kr