Ingen Reklam Tack! – skylt

Ingen Reklam Tack

Visste du att genomsnittet för reklam till privatpersoner är 50kg per år. Det är väldigt mycket papper och skog som måste skövlas för att vi ska få hem papper i brevlådan som vi slänger på en gång. Utöver att skog skövlas, så tar även reklamen upp plats i din brevlåda så att annan post inte får plats. Vi är i alla fall trötta på detta slöseri med papper! Utöver all reklam som kommer så kommer även väldigt mycket gratistidningar, och detta skövlar säkerligen lika mycket skog till.

Så, vad är då lösningen på detta pappersslöseri? Som tur är så är det enkelt. Säg nej tack. Du behöver en skylt som hjälper brevbäraren att hitta rätt. Du behöver en Ingen reklam eller gratis tidningar skylt. Vi har skylten för dig som både vill bli av med gratistidningar och reklam. Beställ en Ingen reklam och gratistidningar skylt – då är du garanterad att minska papperspenderingen och skapa rum för den posten du vill ha i brevlådan.

Skylten har dubbelhäftande tejp så du enkelt kan sätta upp den på brevlådan eller dörren.

Vart finns detta och köpa då? Gå in i vår shop och klicka här för att komma direkt till ingen reklam eller gratistidningar skylten.

Du har den på lådan inom 3 dagar från att du beställer!