3 Saker Du Måste Veta Innan Du Köper Dörrskylt

Att beställa en graverad dörrskylt i mässing hör inte till vanliga måndag-fredags listan som att köpa mjölk och toalettpapper. Det finns kanske några extra funderingar och frågetecken som dyker upp?

Inga problem, Nedan listar vi de vanligaste snedstegen när man beställer dörrskylt och hur du undviker dem. Läs artikeln för att få till den perfekta dörrskylten hemma hos dig!

#1: 

Storleken spelar roll i dörrskyltarnas värld. En för liten dörrskylt kan göra det klurigt för postombudet att hitta fram till din dörr. Poängen är att namnet ska synas samtidigt som dörrskylten är vacker och fungerar som en välkomnande accessoar i trapphuset / på dörren. Alla våra skyltar är noggrant måttade för att ha den perfekta storleken så att ditt namn tydligt syns.

 

Så nu när vi avklarat det viktigaste – att skylten är tillräckligt stor för att vara tydlig och praktiskt – så kan vi gå vidare till nästa fråga gällande just storleken. Passar skylten på just din dörr? Gör inte misstaget att gravera en skylt som sedan inte går att sätta upp på dörren. Många dörrar har så kallade infasade detaljer i trät. Det innebär att det finns kanske bara ett begränsat utrymme att fästa skylten på. Dubbelkolla detta på din dörr så att det finns en plan yta som är minst lika stor som skylten. 

 

#2: 

Förnamn och efternamn eller är det läge att välja? Detta är en punkt som är värd att tänka på en omgång innan du beställer skylten, desto färre och större tecken på din skylt – desto tydligare. Ett tips är att välja enbart efternamn så är du på säkra sidan. 

 

#3:

Monteringskoll – Fästkuddar är den smarta genvägen för alla med tummen mitt i handen eller för dörrar som inte går att skruva i. För dig med trädörr som vill fästa dörrskylten med dekorativa skruvar, se till att ha en skruvmejsel redo vid leverans så dörrskylten kommer upp smidigt. 

 

Så där ja! Nu vet du allt du behöver för att beställa en skylt. Nu till nästa fråga. Hur vill du att den ska se ut? Tryck nedan för att testa!